Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči

„Ivančice“ i „Pahuljice“ u carstvu znanja, informacija i zabave

Skupina Ivančice 2010. - 2014.   |   31.10.2013.

„Ivančice“ i „Pahuljice“ u carstvu znanja, informacija i zabave

„Ivančice“ i   „Pahuljice“ danas ponovno u akciji. Posjetili su Gradsku knjižnicu Virovitica. Domaćica nam je bila mama naše P.T.koja tamo radi. Mama Gordana nam je osigurala poseban i lijep doček svih radnika knjižnice. Imali smo priliku upoznati se s knjižnicom puno bolje i posebnije nego kada dođemo s roditeljima posuditi knjige.

 Naravno, najviše nas je zanimao dječji odjel. U knjižnici su nam omogućili da vlastitim rukama opipamo knjige  pisane Brajlovim pismom i saznamo kako čitaju slijepi. Zainteresirali smo se za 3D slikovnice,a dječak R.J.nam je čak i pročitao kratku priču. Mnogi od njih poželjeli su naučiti čitati i postati članovi kako bi mogli češće ulaziti u to zanimljivo carstvo znanja , informacija i zabave. Tom prigodom naša A.A. postala je nova članica Gradske knjižnice Virovitica.

Na kraju, kako je to običaj, domaćini su nas počastili i pozvali da ih dogodine ponovno posjetimo.  Od srca ima hvala!

Mi , odgojiteljice, pozivamo vas roditelje da češće vodite djecu u knjižnicu i na taj način potičete kod djece ljubav prema knjizi i razvijate za dijete izuzetno važnu naviku i potrebu za čitanjem. Upravo je ovo životno doba pravi trenutak za to!

Sutra nastavljamo s novim aktivnostima.  Odredište će nam biti Hypo banka. I ovaj puta ugostiti  će  nas naši roditelji – domaćica nam je mama naše djevojčice P.A. koja će biti jako radosna i ponosna što ćemo upoznati njenu mamu na svom radnom mjestu.  Razgovarat ćemo o tome zašto  i kako štedjeti, tko može štedjeti i što se sve može štedjeti. Na taj način obilježit ćemo  Dan štednje.

 

Stručno usavršavanje odgojitelja

Dokumenti

Protokoli

Kontakt

Dječji vrtić Cvrčak
Pejačevićeva 1, Virovitica

tel: 033/801-545